Jag vill till paris!


Capture a moment


Det har varit full fart hela helgen. I fredags så sov jag hela dagen typ och sen så träffade jag mina tjejer en stund på kvällen. Lördag då vare jobb på ishallen och sen for jag och Martin och åt på middag och gick på Bio. Vi såg the ugly truth. Den var förövrigt jätte bra för er som gillar kärleks komedier. Idag har jag varit till bergnäset och pluggat i kapp lite eftersom det inte blev något av det typ förra veckan då jag ändast låg sjuk typ. Jag har insett att det var ett tag sen jag fotade på allvar, men de ska nog ordnas. Hur som helst imorgon blir det skolan hela dagen sen ska det jobbas på kvällen.

Torsdag

Usch vet ni vad jag som kände mig helt okej igår kväll så jag gick upp och for till skolan idag. Gick bra, fram till halva fysik lektionen där drabbades jag av en upplevelse som jag bara har upplevt en gång tidigare i mitt liv. Det är så jobbigt...
Man skulle kunna beskriva det så här (från Wikipedia):
"en kronisk huvudvärkssjukdom som kännetecknas av mycket smärtsam pulserande huvudvärk som förvärras av ansträngning. Vanligt är att värken upplevs sitta i ena halvan av huvudet och ibland vandrandes från ena sidan till den andra. Värken kommer i anfall som kan vara i allt från en halvtimme upp till fyra dygn. Frekvensen av dessa anfall kan vara från enstaka gånger per år till flera gånger i veckan. Det är inte ovanligt att man under ett anfall vill ligga ostörd i ett mörkt rum.

Ett förstadium till anfallet bestående av synupplevelser som kan påminna om blixtar eller silvertrådar i synfältet,synfältsbortfall, personen kan även drabbas av hörselbortfall (helt eller delvis)."
= Migrän.
Det varade i 4 timmar!

Tierd of being sick

Bläää, jag är redan less på det här. Jag vill träna inte ligga hemma i soffan och sängen för att jag känner mig seg och hängig och super ont i halsen. jag såg nyss Gossip girl iaf, det måste vara mitt absolut bästa tv programmet som finns! Jag älskar det, en till sak jag älskar är GG egna Blake Livelys klänning på Emmy Awards. To die for!

Shiny Toy Guns



Everything will be alright

Min största rädsla de närmaste dagarna har blivit verklighet. Jag är sjuk. Tror jag har lite feber, usch! Jag som var så sugen på att träna. Nu måste jag ju vila. Jag satsar på att vara tillbaka på Inpuls på Onsdag. Har nyss varit på ett möte på ishallen. Där jag nu mera jobba, iaf tillfälligt. Skolan idag var jobbig och lång. Eller man kan väl säga att det var en helt vanlig skoldag. Fast dubbelt så jobbigt eftersom jag fick huvudverk efter första lektionen.
det har varit en helt tråkig måndag.

Snart är det över...

Snart är helgen över, vilket känns lite tråkigt. Plugga matte borde jag göra idag, men jag funderar på att skjuta på det, jag kan plugga imorgon, det måste jag hur som helst. Och sen kan jag plugga nästa helg, jag måste... så då blir det nog en vit helg. Jag vet att jag inte pluggar när jag är bakis.
Anyway, det var roligt igår. Roligt är ett perfekt ord att beskriva det med. Synd att kön skulle vara så lång på STUK och att det skulle ta en timme att komma in. Då hinner man ju nyktra till och det skulle ju ha varit lite tråkigt. Det blev Allstar istället. Inte dåligt de inte, mindre folk än vanlig men det var fortfarande mycket.
Nu tittar jag på IDOL, ska nog fortsätta med det. Jag tror jag håller på att bli sjuk dessutom. Jag måste ha näs spray för att sova nu för tiden.Då vet ni...
Solnedgång i Thailand... Jag längtar till jag ska utomlands!

MUS

Btw, nämnde jag att jag ska vara modell för MUS?
Friday, i'm sooo in love!



Guadeloupe


En vecka på denna ö som ligger i väst indien (caribbean) låter inte helt fel. 
Och det är typ sant! Vi åker 20 januari och kommer hem 27 januari.
Bara pappa är ledig då far vi och det skulle han kolla i helgen typ! Eller i början av nästa vecka...
Hoppas, Hoppas!

Friday, i'm in love....?

alltså jag är ledig från skolan, jag ska få gratis middag på ishallen men jag är hur seg och hängig som helst. Tänk om jag bara skulle få ligga i soffan och dö hela dagen. Men nej, nu ska jag göra mig i ordning och fara och lämna in min uppgift, teknologi och sen så blir det nog en sväng och kolla på bord och på systemet. Blir nog STUK imorgon om jag inte blir sjuk för just nu känns det som något är på väg...

kan vara att Martin har ont i halsen och sitter och snörvlar sig hela tiden eller bara inbilning, vad vet jag?

Ha en trevlig fredag så länge!



It Burns

Hur lyckas jag?
Jag har bränt mig för tredje gången på två veckor när jag har lagat mat...
1. Jag skulle vara duktig och torka spisen för jag spillde lite sås där, då bränner jag mig på plattan. Klantigt!
2. Jag kokade pasta och så var det så mycket att hålla rätt på så jag hade lite brottom då jag skulle tömma pannan så vattnet for rakt ur diskhon och när på min fot.
3. Idag brände jag mig på stekpannan då jag stekte ägg....
Imorgon så är jag ledig från skolan!



Bloody wednesday

Bara en lektion idag av den där fysik man inte förstår ett skit av, inte så givande. Men annas så har jag varit och kollat på köksbord och skridskor, haft paltkoma, drukit alldelens för mycket kaffe, frysit så mina läppar var blåa på en hockey match där det var mycket fight, varit på spinning, varit på mat och prat, varit med Ira och lagat mat. Det var typ det. Jag har hunnit ganska mycket än då!

Ingen vill veta var jag köpt min tröja...
TÅRTA
TÅRTA

Ps. Min tröja är från Monki...

S 09 Photo


Händelserika dagar

Helgen har minst sakt varit händelserik. Inte haft en lugn stund känns det som. Hur som helst lördag: stan hela dagen med mamma och Anna. Äta middag på Bergnäset och sen hem en sväng för att byta om och sen var det dags för födelsedags firande/ fest hos svensson. Söndag så mådde man som man förtjänade och jag städade och bakade en mycket fin tårta! For på kalas och mös hela kvällen i soffan med Martin. Igår var det skola från kvart över 8 på morgonen jag var helt död. Jag förstår inte hur jag höll mig vaken på hela föreläsningen. Jag har faktiskt somnat en gång... Hur som helst sen kom Ira hit och vi mös med lite tv och min hemma gjorda varama chocklad som får fem av fem toast. Idag var det skola hela dagen, sen for jag med pappa och beställde soffa, till farmor och åt och nu ska jag fortsätta att räkna matte. Med undantag för IDOL paus.
Hoppas ni haft det bra! Det har jag..
Bilder kommer när jag får tillbaka min sladd från biiris ;)

HM News

Fina nyheter från HM!

Började skolan kl. 08:15 idag och det kändes ganska onödigt. Det var föreläsning om studieteknik. Visst kan det vara bra att ha, men ha sa typ inget man inte redan visste. Efter det for jag hem till Martin som precis hade vaknat vi kollade på PS. I Love You tillsammans och sen så har vi städat lite och diskat.. sånt där tråkigt som man måste göra. NU har Martin dragit med Tomi en svänd så jag tänkte försöka räkna lite matte innan det blir spinning kl. 5!

I felt like spending some money

Oversize skjorta från Ginatricot, 249 :-
Oversize t-shirt från Ginatricot, 199:-

IDOL Premiär

Har just kollat på premiären av IDOL. Som alltid så är det rå bra. Jag gillar de här avsnitten mer än själva fredags finalerna som visas senare på säsongen faktiskt. Hade bara en lektion i skolan idag, sen for jag och Martin till Elgiganten och fixade comhem box. På tal om tv kanaler så tror du inte pappa har lyxat till det (med hjälp av LG)! Nu ska han få alla kanaler det går att ha. Det han var mest nöjd var nog Viasat hockey.
Nu vet jag iaf vars jag ska fara och titta på tv.
Min och Martins lilla kylskåps älg!

Fotboll

Jag var helt slut när jag kom hem från skolan idag. Efter bara två lektioner!! Jag höll typ på att somna på föreläsningen dessutom. Imorgon har jag bara en lektion, jag tror den startar vid 1, de ska bli skönt med lite sov morgon. Ska nog ändå försöka ta mig upp vid halv 10 för att hinna räkna lite matte innan skolan också.

Men hur som helst, idag var tanken att jag skulle gå på Afro, men så blev det inte då pappa ringde och frågade riktigt snällt om jag kunde ställa upp som avbytare under matchen idag. Jag kände mig tvungen då han har hjälpt till att tapetsera hela lägenheten. Han sa du kommer spela max 10 min, så det lät ju inte så farligt.
Det var inte riktigt så det blev, jag spelade 70 min istället!! Vi förlorade men spelade faktiskt väldigt bra iaf.
Nu ska Martin se en fransk film så jag funderar faktiskt på att börja läsa en bok.

Wedding

Det är så sjukt coolt ni måste kolla!!!

I-K-E-A

Det blev en hel dag på IKEA idag! HIttade allt vi skulle förutom ett köksbord, men som tur är så såg vi ett fint här i luleå, minns inte vars men jag tror Martin gör det. Han brukar säga att jag har minne som en Guldfisk och det kanske ligger något i det. Just nu så är det mesta kvar i sina lådor förutom tv-bänk som vi just knåpat ihop. Jag är hel nöjd! Vi kommer få det så fint här hemma!!
Här är lite av det som fick följa med hem!

5 Favoriter

Studio 54, Pearl Harbor, He's just not that into you, Twilight & Inglorious Bastards

Det är nog min 5 favorit filmer just, inte möjligtvis i den ordningen.. men som jag sa tidigare det har gjorts väldigt mycket bra film på senaste. Alla dessa är ju nyligen gjorda förutom Pearl Harbor och studio 54.

Nu kommer mamma snart vi ska åka och kolla lite mer på soffor. Jag tror jag ska köpa den fina vi såg på Möbelhuset.

Ha en trevlig dag!

Thank god it's friday

Jag önskar att jag var ledig varje fredag! Då skulle man hinna så mycket mer, det känns så lyxigt att ha lång helg. Har varit en sväng på atn idag köpte en ny ansiktakräm och lämnat in min cv på ett ställe. VArs tänker jag inte berätta. Det verkade ju ändå ganska lovande, fast man vet ju aldrig. Jag hoppas att jag får det!
Ikväll blir det en sväng på Afterwork på Inpuls, de ska serveras taco buffe, och vara modevisning. Jag är lite sugen på att gå ut efter det.. men jag funderar starkt på att spara pengar för nästa helg blir de nog ut gång. Vi får se vad som händer helt enkelt. Om det inte bli utgång far jag nog hem till mamma en sväng!
Ha en trevlig kväll!

Public Enemies

Igår var jag och Martin på Bio med Wille och Majsi, det blev public enemies. Jag tyckte den var jätte bra. Helt sorglig och den var som vacker på något vis, om man inte räknar med då folk får ett stort blodigt hål i magen och dör. Man annars vilken film. Det känns som om det går väldigt mycket bra filmer på bio... i alla fall filmer som faller mig i smaken!

Yummie!

Torsdag

Nu har jag min dator igen!!

Alla de flytt lådor som står framme brja minska i antal, jag har faktiskt fått in alla min kläder i två gaderober. Fast om jag inte hade slängt den där svarta sop säcken med massor av kläder som jag aldrig använder i så hade det nog aldrig gått. Martin blev lite lättad i alla fall. Lite skor lämnade jag hemma också. Igår så var vi och kollade runt lite på soffor. Vi har verkligen hittat en jätte fin soffa för strax under 9000 :- kronor. Inte så jätte billigt men inte så jätte dyrt heller. Ska kolla igen på IKEA också i fall det finns någon som vi tycker om lika bra lite billigare.
Fika på roasters för ett tag sen, innan mina flickor for härifrån.

Tisdag

Idag så var jag ledig från skolan men jag hade ändå fullt upp. Vi höll på hela dagen med att köra hit saker till lägenheten. Imorgon ska jag och Martin och kolla på en soffa, och på söndag så blir det mest troligvis en sväng till IKEA. Jag längter verkligen tills det bli klart här!!!

Hur som helst så ska jag ner till tvätt stugan nu en sväng.
(Fortfarande martins dator så jag orkar inte leta reda på någon bild!)


RSS 2.0