work baby work

Snart drar jag mig mot cleo, men inte för att festa. Nej nej, idag är det ett titta på pass för min utbildning som gäller. endast 2 timmar, ser faktiskt fram emot det. Kan vara rätt så lärorikt. det som är lite tråkigt är att de kommer se ut som jag ska på begravning, eftersom jag inte har någon jobb väst eller slips så komme jag vara hel svart. det vill säga svart skjorta, knä lång kjol, strumpbyxor och svarta stövlar.
Var lite sugen på fest, men vad gör man inte för att få ett jobb?
Som sagt det kommer andra dagar. Nu är de dags att fixa sminket och på med outfitten. Ses på cleo mina vänner!

I need shopping!

sprakling cool
Jag behöver shoppa, tror att jag ska unna mig något fint imorgon på stan.
Blir nog inte nått i samma prisklass som de upptill men iaf något litet fint! det förtjänar jag efter min tenta.

Jag älskar den lilla silvriga väskan (bollen), hur gullig som helst.
Lika så priset på 17 000 kr!

Relax

nu är allt det jobbiga över! det vill säga tentan, dessutom så har vi hämtat våran soffa idag. just nu sitter jag i den och den är väldigt skön och stor och helt underbar! jag älskar den. alltså när man sitter i ena änden så känns det som det är en mil till andra. den är helt underbar!
Det är halloween och det blir nog troligtvis ingen utgång för mig i helgen eftersom jag jobbar natt fredag då alla ska ut och lördag blir det jobb på hockeyn 15 - 19 ungefär. Det kan ju hända något helt oväntat på lördagen, men jag tror inte det.
Imorgon blir det avskeds lunch med Ira och sen så ska jag handla jobb kläder. En skjorta iaf, svart ska den vara!
Ska fixa lite mer i lägenheten också. Ska nog ut och äta med Martin också för vi firar 1 år på söndag. Tänk va tiden går fort :)
min underbara biris!

PANIK

alltså det här händer inte! Jag som har rå pluggat, det vill säga inte gjort något annat i 4 dagar och sen så händer det förfärliga. Jag hittar inte mitt csn kort, som jag måste ha för att göra tentan. Jag minns till och med när jag fick det. fick brevet på en fredag, var inte hemma något så jag öppnade det på lördagen. det var helt vitt och fint inte som de gula som jag haft tidigare. och så glittrade de det. de sista jag minns av att jag höll i det var i köket. och sen så hade jag inte min börs hemma så jag satte det på ett annat bra ställe.
nu är frågan, vars fan då?
jag har iaf hittat kvittot att jag har betalat det. Så jag far dit imorgon och om det inte funkar så får jag göra det på omtenta tillfället, men de bli ju så mycket jobbigare då!

Ge mig onsdag!

alltså det här med tentan har för första gånget fått mig att börja tänka på vad det är jag egentligen har gett mig in på. Ska jag vara ärlig så har jag gått i ca 2 veckors tid och stressat upp mig över det här att jag måste plugga i kapp en massa, och hela tiden försökt pressa fram de så mycket som möjligt för att jag ska lugna ner mig lite.
Vad som är bra till att veta nästa gång är att det absolut inte funkade.

Just nu: smuttar jag på mitt sista glas julmust!

Tragiskt eftersom julen inte ens har börjat. Men jag måste ju ändå sluta någon gång (försöker jag intala mig själv). Jag har på senaste tiden kommit på ett gäng sjukt bra idéer, och en av dom är att jag ska övertala min man att vi ska starta en tvälning vem som klarar sig utan gotta längst! Jag ska vinna!!! Både han och jag är sjukt stora tävlings människor så de här ska nog hålla ett tag! Nu ska jag ta en pause från mitt pluggande och ta mig till ishallen och kolla match, är man ett troget fan så är man.

 

Den här klänningen kommer från asos.com.
funderar på att betställa den!


Pluggis

har ni lagt märke till hur allt blir mycket gulligare när man sätter på -is i slutet på en massa ord?

Idag är jag en äkta pluggis, ska snart hitta tillbaka till min matte bok. Blir inge fest i helgen som jag hade hoppats på eftersom jag har tagit fingrarna från datorn (snart) och insett att det är dags att plugga ordentligt. 10 poäng ska jag väl ändå klara, men jag insåg lite väl senat att det var möjligt att få mvg och vg också. VG känns inte helt omöjligt men MVG, OMG!!! det klarar jag nog inte.

haha cirkus möller igår:
jag kanske kommer hem lite senare för jag har blivit anhållen för styck mördis.

Han drog massor av sånna kombinationer med -is, de var det absolut roligaste i hela programmet.


kolla vilken fin kakis.

trött och less och sugen på fest...

ja så känner jag det. Usch inte bra alls. Jag finner verkligen ingen tid att uppdatera och när jag väl sitter här så hittar inte orden hit skulle man kunna säga.
jag längtar tillbaka till förra året.. då ni var här
när vi alla var tillsammans <3
då allt var som vanligt

When did i get so old?

Back in business!
Och jag har ett problem, jag vill ha mitt liv tillbaka!!!
Jag har gått och blivit gammal. vad fan är det för fel på mig! Jag är inte ens 20, så här ska man känna när man är kanske 60 år. Det som händer är att jag blir trött tidigt på kvällen, har stora problem att sova eftersom jag lite kan andas för att jag är förkyld och jag vaknar tidigt på morgonen eftersom jag inser att det inte är någon ide att ligga och vrida och vända på sig i sängen 20 gånger för att man inte kan sova. Så här har det varit i ca. 2 månaders tid typ. Jag vill ha mitt unga liv tillbaka, snälla.

som smör på kakan så tappade jag mina nycklar igår. Det hela höll på sluta med att jag slog ner två "fullgubbar".
Usch!

Pause, stop, play?

jag behöver en paus för att hitta motivationen igen!
just nu finns den inte.

RSS 2.0