Shoes, shoes, shoes.. what more can you need?

Jag har köpt nya skor idag! 


Klantskalle!

Jag är duktig och håller på att damsuga mitt rum och jag ser att datorn är lite damig och tänker en väldigt smart tanke (trodde jag då) Jag kan damsuga på datorn lite, det gick ju bra tills jag var nästan klar och sen så farsvann en tangent hippsvipps.... 

Men jag hittade den och nu är den tillbaka på sin plats och tur var ju det för annars, då hade jag varit tvungen att hoppa över alla p:n och hur svårt hade det inte varit och läsa på en skala 1-10!! 

Mer foton på Anna (tagna av mig):


Foto: Anna


IKEA

Som ni kanske förstår av rubriken så har jag varit på IKEA idag med mina föräldrar. Passade på att följa med dit nu när jag snart ska flytta hemifrån. Det blev faktiskt en hel del små saker som är bra att ha, tillexempel, tallrikar, glas, bestik, koppar, ljus, gardiner, badrumsmatta bl.a och ett laptop bord. Det måste vara gudsdåva till en laptop ägare! jag gillar mitt starkt. 

Just nu måste jag plocka till lite på mitt rum, vi ska nog ha gäster i helgen så det kan ju vara bra! 


A boat ride

Dagen har spenderats på sjön, det blev en liten båt tur, bland annat med ett stop på Klubbviken för lite kyckling sallad väldigt gott. Annars så kan jag ju säga att det blåst lite kallt så jag fegade ur på att bada!Åhh här kommer lite bilder!
Enyoj!






1. cocacola... mm gott! 2. utsikt från båthamnen 3. Anna panna 4. En liten Ö, väldigt långt bort 5. Jag avnjuter en glass! (observera att det går inte att hålla frisyren på plats när man sitter där bak, det blåser väldigt mycket!)

Godmorning sunshine!

Or NOT! För det regnar faktiskt... lite tråkigt. Men idag kommer min Älskling hem, jag längter! Fast jag har ju haft min stand in här i natt så man får inte klaga! 

Jag undrar vad jag ska hitta på idag? Hmm.. kanske ta tag i det som börjar bli oundvikligt! Städa gaderoben... det är så mycket så att det snart inte rymns nå mer. Dessutom så ska jag ju flytta och då kan man ju inte ta med sig alla onödiga klädesplagg. 

Min  sötnos! <3

"Guide till att bli en kaxig tjej"

Nu är min och ingrids kväll slut (läs: hon har däckat i sängen). Under den senaste timmen så har vi läst en bok som heter kaxiga tjejers guide till att få vad de vill ha.Den innehåller en del roliga kommentaret och tips som i boken kallas komihåg som jag tänkte dela med mig av:

- Sluta göra samma gamla misstag, gör nya istället.
- kolla så att du inte har hål i grenen på dina träningsbyxor innan yogapasset.
- Säg nej till skuldkänsslor, särskillt om de beror på att du har sagt nej.
- om du inte genomför dina bra idéer så kommer någon annan göra det.
- Besök clas olsson. Tänk efter. Nästan bara killar - ingen konkurens!
- spela inte svår att få - spela svår att behålla!

Nej nu sk ajag gå och lägga mig med ingan.. det är dags att sova!


Blondinbella & Nils

Eftersom jag och ingrid sitter och töntar oss med datorerna precis brevid varandra här i min soffa så bestämde jag att vi leker Blondinbella och Nils. Ingrid får vara blondinbella för att hon är blond och pga vissa kommentarer som hon har fått på sin blogg. Jag får vara Nils eftersom det är vad som blev över och min pojkvän just nu befinner sig i hans hem stad. Så det så.. och nu sitter vi här och iaf jag bloggar.. ( Emma tänkar: kanske måste nämna nånting med hajar.. eftersom jag har för mig att nils gillar det)

AHHHH! Nu kommer det en haj så jag måste springa från datorn så att jag inte blir biten...


GRRR...

Feel some happiness, OPEN HAPPINESS


En till helg med mina brudar

Så blir det när Martin bestämer sig för en helg i övik med hans grabbar! 
Man kan ju inte klaga att han vill fara bort på en liten resa när jag nyss var till stockholm och sen innan dess var det ju Alanya dessutom! Men ikväll.. det ligger en flaska här hemma och lurar så finns det ju PDOL som inte är så långt bort...Alltså blire FEST! Yeah!

Sexy Bitch

Irabiira & bäras

Igår var det också en väldigt viktigt födelsedag! MIn Iras fördelsedag och det firades ordentligt med middag och mys hos Ira på deras bakgård. Sen drog vi ut en sväng på Kafelino och när vi kom var det inte så mycket drag men de var trevligt vid halv 1 tiden så drog det igång ganska ordentligt.. var nog mest för att det kom mycket folk! Hur som helöst så hade jag en sjuk rolig kväll. Nu ska det bli en till rolig kväll för jag ska fara och sova hos allas våran Ingrid! 

Hur mycket mys kommer inte det bli ? 


Grattis Lillasyster!


Grattis ANNA!
Vad är det för en dag?
Jo det är annas 16års dag
Hurra hurra hurra!

Foto: Stockholm weekend

go vampire! 










"Mmm, nu är det måndag snart" - Måndagsbarn

Stockholm var underbart! Ni är de bästa som finns och ni vet det.

Vi har alltid roligt tillsammans och det var underbart att få vara tillsammans allihop igen. Det blev en hel del shopping, vin kvällar på balkongen, skrät mat och roliga konvensationer updates och mycket mycket mer. Åhh jag saknar det redan! 

"Vad är oddset liksom?"
För att förklara detta citat vidare så på spårvagnen på lördag så ser vi Nilsson (kompis till svensson), vi träffade han i Luleå i helgen. Senare när jag och Ingrid är på väg hem till Henrik från Gullmarsplan så cyklar en kille från pajala förbi och frågar oss om vägen till Globen (jag och han var samtidigt hos piga i onsdags innan färjan). Lördag kväll på söder så blir vi upphakade av en annan kille som heter Anton och några av hans vänner. Han kommer från Luleå och har gått idrottsprogramet. Vad är oddset att man springer in i så här många bekanta i stockholm...på en och samma dag!?!?

Hur som helst imorgon lägger jag upp lite bilder från våran fina resa ;) Godnatt så länge!



Stockholm

Watch out för imorgon då kommer vi! Och roligt ska det bli. 


Du mår som du förtjänar


Alltså väldigt illa, och har en kolosal huvudverk eftersom det vart lite mycket alkohol på krogen! Men på G var jag och det var sjukt mycket folk och det var sjukt roligt! JAA ibland så är det bara att baksmällan med ro. Jag tror att jag ska passa på att kolla på ice age 3 eftersom Martin sover och det inte finns så mycket att göra! dessutom så vill inte han se den filmen.

Hmm.. Undra om jag kanske ska koka te också för nu öser bara regnet ner! så det kan ju vara lite mysigt!

You got Mail

Idag kom ett brev hem i brevlådan. Ett jätte stort brev till mig... DET VAR EN BOMB!
Nej, men de gjorde mig väldigt nervös i alla fall. Det var ett brev från Ltu med information om vad som kommer ske till hösten. Efter jag hade läst igenom innehållet verkade ändå bra men de är lite läskigt bara så ni vet! Lika läskigt som det var att börja gymnasiet faktiskt men de blev ju en väldigt rolig och bra upplevelse, men jag kan ju säga att jag har noll förhoppningar inför det hära med Tekniskt Basår. Det kommer bli en hel del matte kan man ju säga i alla fall!


"At least it didn't happen in a room I actually use, like my closet."

Tack för trevligt sällskap igår!

Igår fick jag ha en Stand-in när Martin hade jour. Aldrig att jag hade vågat sova själv, som tur är så ställde Ingrid upp. Hon, pa, danni och jag hängde hos mig hela kvällen. Vi gjorde egentligen inte så jätte mycket men trevligt var det. I morse efter jag hade kört ingan till jobbet så försökte jag sova igen men det gick inte så jag städade lite eftersom de hade blivit ganska stökigt igen (ska nog fortsätta med det ikväll, om jag har tur kanske martin hjälper till också). Efter det så blev det en Lunch med Ingrid på Roya. Det måste vara den bästa sallads buffen i stan. Super gott, dit lär vi gå igen. Annars så har jag bara legat ute i solen tills jag fick solsting och nu har min Älskling kommit och jag ska gå och byta om för vi ska fara och träna. 

Det är väl ungefär vad jag har gjort och ska göra... 
Ha en trevlig dag!


Foto: Lördag 11 Juli





Busy Girl

Det är mycket jag måste hinna innan vi far till  stockholm. 
- Städa mitt rum, vilket jag håller på med nu... men jag tyckte jag var förtjänade en pause. 
- Rensa och städa gaderoben.
- Städa huset som överraskning till mamma och pappa. 

Igår var första natten jag var ensam, Inte helt ensam. Martin sov här som tur var. Jag hörde ett ljud mitt när jag höll på somna och då fick han gå upp och kolla så att ingen var här och skulle mörda oss. Men det var ingen som tur var. Annars så var gårdagen största bakis dagen på länge, kollade mest bara film och var och handlade en sväng. Lagade pasta carbonara till middag och åt melon och hallon och sorbet till efterrätt. Mysigt var det men nu måste jag fortsätta med att städa.


I Gotta feeling... that yesterday was a good night

And yes it was!

Fix och trix hemma hos mig, en drink hemma hos mig. Sen så for vi hem till Svensson i stan och fortsatte med drinkarna där.Där hade vi för och efter fest med moedvisning hela kvällen. Jag och Ingrid hade i alla fall roligt! Det var skönt att krypa ner i sängen kl. 5 på morgonen och idag då har man mått som man har förtjänat (jag har inte mått dåligt alls bara varit lite seg, de var andra som mådde dålig), jag typ syftar på martin, haha. 30 minuter tog det för mig och ingrid att förflytta honom 200 meter.

Nu ska jag gå och förberda min middag som jag troligt vis får äta själv för att inte dö av svält eftersom ens pojkvän bara ska se klart en film.

NU ÄR DET BARA 4 DAGAR KVAR TILLS VI SES IGEN MOS!

STUDENTEN 2009 ID3D LULEÅ GYMNASIESKOLA


Vårat klassfoto på studnten!

"Let me see ya body rock Shakin from the bottom to the top"


Nu rullar jag snart in till stan för en liten lunch med Ingan och Pa!
Ikväll blir det Brüno!

Lill lördag

Igår kväll kl. 00.23 kom Martin och Wille och hämtade upp mig, vi drog ut på färjan en sväng för att ta en öl och bara träffa/se lite folk. Det var första gången efter midsommar som jag överhuvudtaget drack alkohol. Kändes som att det var på tiden att göra det helt enkelt. Jag ser riktigt mycket fram emot i helgen, det ska bli roligt med lite fest :)

Den största festen av alla-- STUDENTEN!

Träningsfreak?

Jag har tränat varje dag den här veckan, idag vart det Body pump. Jag har faktiskt upptäckt att sen jag började med det så är jag inte lika trött som jag har varit tidigare. Hur skönt som helst. det har varit Palt kalas hos farmor också, inte det bästa att äta innan ett träningspass men jag kände faktiskt inte av det så mycket förrutom när det var dags för mage. 

Imorgon blir det lunch med Ingan och till inpuls för att gymma, och sen på kvällen så skulle vi alla hitta på något, det ser jag framemot! Men nu kom min mamma hem!! Så so long suckers and lovers! 
Pusss

Lillasyster fyller år snart (21 Juli) så det kanske är dags att börja leta en present... 
Lika bra att börja i tid, hon är ju ganska kräsen.

Världens bästa Ira

Tack ira!
 JAG SKA PÅ BRÜNO PÅ FREDAG!
PÅ PREMIÄR!!!


Foto: Ira



Snygg Klänning


De nya inspelningarna av mitt favorit tv pogram Gossip Girl är i full gång. I ett av avsnitten kommer Blake Lively synas i den här underbara klänningen. Jag önskar verkligen att den hängde i min gaderob. 

Måndag

I morse började det med att jag försov mig så jag hann inte äta frukost. Jag hade ju klipptid klockan 11.00 så det var bara att cykla in till stan. År väldigt nöjd med resultatet fast det känns lite kort även om hon bara tog 3 cm på längden. Nu har jag dessutom en och samma färg på mitt hår, istället för att ha det ljusare uppe och mörkare nere som jag hade tidigare. Efter det en lunch på stan med martin. Sen så har jag i pricip bara varit en sväng till inpuls och tränat. Skönt var det iaf, men jag vill ha tillbaka värmen och solen. Börjar bli lika blek som jag är på vintern och det är inte roligt!

Obsessed, Te amo, I gotta feeling

Mariah Carey

Rihanna

Black eyed peas

Car wash

Tänk så mycket man lovar här i livet. Tillexempel att man ska städa på fredag eller laga mat på onsdag. Eller som jag lovade igår att jag skulle göra idag, tvätta bilen. Då viste jag inte att det bara skulle vara 14 grader ute. Jag kommer säkert bli sjuk för att jag ska blöta upp mig, men lovat är lovat. Jag håller mina löften! 

Pilates kommer sitta fint senare!

Tänk va lätt om man hade en pool....
Bildkälla: http://www.apartmenttherapy.com/

Nu kan alla...

Följa min blogg med bloglovin


Foto: anna




"I Still have my feet on the ground, i just wear better shoes"

Våran lilla tripp upp till Happaranda för det med sig både bra och dåliga saker. Jag köpte ett par skor på skopunkten. Invigde de i dag på stan här hemma och nu har jag ruskigt ont i fötterna, men vad gör man inte för att ha på sig ett par snygga skor egentligen ? 




En vanlig Torsdag

Jag har faktiskt hunnit med ovanligt mycket idag. Är stolt över mig själv! Fast det var en sak till som jag velat passa in om de inte hade stängt så himla tidigt.

Har varit till jobbet en sväng för att fixa löne papper, sen så hade jag ett privat träningspass/ genom gång på Inpuls. Det var super bra. Nu har jag fått ett schema att följa och lite grejer på vad man ska tänka på. Efter det fick jag vara råd givare till Martin som ville shoppa lite, och ikväll var jag med världens bästa gäng! Fika på roatser och myspys hos pingan. Vi saknade en pusselbit med ett M på men det var ju inte mycket man kunde göra åt saken.

Hur som helst imorgon blir det något roligt att se fram emot. Nämligen IKEA och så ska vi hinna med ett besök över den finska gränsen! 

Hade tråkigt och provade ett program på http://veckorevyn.com
Hitta din nya frisyr hette det för den som är intresserad.

My love


Jag älskar dig
8 Månader!

Waldorf & The Proposal

I dag har jag och Martin varit tillsammans i 8 månader! 
Det firade vi igår genom att Vi gick och åt en 3 rätters middag på waldorf och sen bio. På bion såg vi filmen The Proposal. Jag hade absolut inge förväntningar på den överhuvudtaget, läste till och med i solo för några dagar sen att den inte var något speciellt. Men Martin ville ju se den så då gick jag med på det. Det visade sig att den var sjukt bra! Man blev helt lycklig i hjärtat vilken underbar film. Väldigt bra humor och jag absolut älskar kärleks filmer. Den berörde mig riktigt ordentligt. 


RSS 2.0