Gone but not for long

Nu har du farit, men det dröjer inte länge förrän vi ses igen! 

Dags att inte deppa nå mer, då har man tråkigt och då går tiden riktigt sakta. 
Nu ska jag ha roligt så då kommer jag bara hinna blinka så har två veckors tid gått.
Då är jag och Ira i stockholm! 

Tack för en underbar kväll igår med underbara männiksor!

I'm on my way



Nu sätter jag mig snart på cykeln för att fara till mitt mos!!


"Today I had a thought. What if I... what if I had never met you?"

Vilken tur att jag träffade just dig Moa. Du är en av mina absolut bästa vänner och kommer alltid, om jag får bestämma, vara det. Imorgon är det dags, du flyttar hem ifrån för att vara med den du Älskar. Jag är så glad för din skull, jag skulle aldrig kunna föreställa mig hur svårt och hur mycket man måste jobba på ett distans förhållande och för att det ska fungera. Samtidigt är som jag är glad för din skull kan jag inte undvika att vara lite ledsen för min egen. Vi kommer inte att ses på samma sätt som tidigrare och det känns sorgligt! Just där för har jag bokat biljetter ner till stockholm den 17 juli, så det är inte allt för länge tills vi ses igen. 

Hur som helst de tokig heter du och jag har gjort har varit det bästa i mitt liv! det har alltid varit roligast med dig. 
Jag kommer sakna dig och jag längtar redan tills jag och ira är nere hos dig i Stockholm!


Minns du...
- Magma helgen
- Because av you i din bastu
- skolavslutningen förra året
- Midsommar 08
- Sex and the city kvällen
- Piteå tur och retur en onsdag
- PDOL 
- Så huvva mytje svedonen he henna
- 4Juli
Det var våran sommar, du och jag mos! (+ira och ingrid får man inte glömma)
W4L

Vi ses ikväll!

 

Fint väder = ingen dator

De senase dagarna så har de varit för fint väder för att sitta här. Har för det mesta varit ute på spring och njutit av det fina vädret och träffat lite folk. Tränat en del har jag också hunnit med och det känns verkligen underbart att kommit igång med det där igen. Imorgon väntar Pilates.

Idag, första dagen på arbetslösheten eller semestern som jag kallar det för tillfället så har jag varit på beachen med irabiira. Det var mysigt tills Åskan kom! Då blev det stan en sväng istället. Har shoppat både idag och igår. Det fick bli en jeans skjorta, nya svarta shorts, en ny bh och ett par gladiator sandaler. Alltså en hel del, men nu blir det inge mer shopping förrän stockholms helgen 17-19 Juli!

R.I.P Michael Jackson

Ett liv har tagit slut

Åhh vad skönt och varmt det har varit idag, helt gudomligt! Och imorgon kommer det inte bli sämre för då väntar 29 graders värme här i Luleå. Synd att man måste vara på jobbet istället för på playan, men tur att jag jobbar ute i alla fall! Nu ikväll skulle jag egentligen till Ingrid, men jag hörde av Moa som hade träffat henne på bussen att det lutade åt att det inte skulle bli något. Så precis när jag var på väg att ta en promenad istället så kommer Missan, hon har tagit ett nytt litet stackars djur! En har unge den här gången! Han levde till en början men nu är han död och begravd, vi hann i alla fall döpa honom till Sixten


Idag; sopa sopa sopa

Vilken tråkig dag. Som ni kanske förstår av rubriken har jag sopat. 
Nu ska jag bryta trenden sätt mig ute i solen och läsa sofis mode och senare ta mig en promenad. Tänkte försöka lägga upp en budget för min lön som kommer på torsdag!!! Vad skönt att ha rikligt med pengar för en gångs skull. 

Bild: Jag

NU, SOLA SOLA SOLA!

Ny mobil

Jag måste hitta mig en ny mobil. Jag hör knappt när det ringer, aldrig då jag få sms osv. Jag känner mig helt taskig mot alla jag har ignorerat för att jag inte har hört, för de händer mer än en gång i veckan. Jag lovar att det är minst 3! Usch. Nu gäller det bara att hitta en prisvärd mobil = med en som inte kostar allt för mycket utan abonemang eller något för att mitt abonemang gäller ju fortfarande!

Jag hade velat ha en sån här, men usch den är för dyr!

Bilder från kvällen då solen aldrig går ner


  

  


  

Det kanske kommer fler senare. Bilderna kommer från piga.

TP night

Ikväll så har jag haft min kära små vänner danni, pa och biiris över på TP. Det vart en trippel seger och för att inte förnedra någon så säger jag inte vem som förlorade och bara hade väldigt otur med de flesta frågorna. Just nu är jag väldigt speedad på grund av för mycket kaffe och cola. Jag har dåligt samvete över hur dåligt jag har levt de senaste veckorna, ungefär sen vi kom hem från turkiet. I morgon ska det bli ändring på det. På helgerna kan man unna sig, men på veckorna bör jag kanske börja träna iaf och lägga godiset och läsken på hyllan. Det är inte lätt att bryta vanor alltså men jag ska ge mig på ett försök.

Idag fyller min lilla farmor år och jag har räddat livet på en fågel som Missan kom in springandes med till frukost. Hon dumpade den på min fot och jag fick panik och trodde det var en liten mus. Men fågeln levde men var för mycket i chock för att ta sig i väg. Tog med den till farmor matade den med bröd bitar och vatten efter en stund hade den piggnat till och flög hem till mamma sin! 

Missan spanar på byten. Jag trodde hon var för tjock för att faktiskt fånga något!

Midsommar 09

Igår klockan 3 bar det iväg till klubbviken för att fira midsommar och det var i samma veva som man öppnade första ölen. Jag hade tillstörsta del en väldigt trevlig dag/kväll. Det som drog ner på stämningen var att det kanns kleptomaner på ön. Men annars så bjöd kvällen på mycket öl och mycket cider, fest på båt, fest på strand, leka på en strand, rulla runt på en strand, grilla nere vid vattnet, grilla på en grill i ett litet hus med hål i taket som samerna kallar något annat men som Emma inte kommer på vad det heter. Men hur som helst så var det roligt och jag ser framemot att få bilderna från piga så kanske de hamnar här på bloggen.

I dag har man mått som man förtjänar och ikväll var det födelsedags middag på färjan för Piga. Cesar sallad to die for men efter det tackade jag och martin för oss. Om man ska dricka flera dagar så är det fan bara att börja om direkt då man vaknar dag 2.  Sen så har vi även hunnit med att träffa ingepling och pa och biiris som satt och röjde gärnet på ett ganska tomt max. Nu ska vi nog slå på en film eller gå och sov.

vilken fin berättelse om helgen!

Det var faktiskt ett år sen igår som  jag och min fina martin träffade varandra för första gång. Så fort jag såg honom viste jag att han ska jag ha!

Äntligen

Nu har jag fått min systemkamera!




Här är en liten bild som jag tog på missan. Inte världens bästa fotograf än, men det är något jag jobbar på!

2 down 7 to go

Alla som känner mig vet att jag inte är något av en morgon människa, att gå upp kl 6 två dagar i rad utan att ha gjort det regelbundet under ett års tid har var väldigt jobbigt för mig. Men nu är det bara kvar två dagar av den här veckan, vilket är otroligt skönt! För ett litet tag sen så såg jag klart säsongs avslutningen för DH. Jag är hel övertygad om att Mike gifter sig med susan! Det måste vara så. Hur som helst imorgon väntar vacination, middag hos farmor och umgås lite med tjejerna har jag även hört rykten om. Det kommer nog bli riktigt bra, allt förutom sprutan i alla fall.

Det var underbart <3








Första dagen på mitt tillfälliga jobb

Tillfälligt kan man lungt säga att det är. Ska jobba på LuleKraft AB i totalt 9 hela dagar. Fast med en tim lön på närmare 120 kr i timmen så känns det inte helt fel. Det är dessutom ganska skönt att ha sin syster med sig hela dagarna. Vi vet hur varandra funkar i alla lägen och jobbar oväntat väldigt bra tillsammans.



Fick även hem en bok i brevlådan idag, troligtvis som alla andra som just gått ut gymnasiet. Avsatmp en jobbguide för nyvuxna. Blädrade lite snabbt igenom den och det känns som det var väldigt lägligt att jag fick den, nästan lite sent... om man hade fått den för 2 månader sen så kanske jag hade haft ett jobb nu. Ett mer än 9 dagars jobb!

Vad vill jag?

Nu när grundskolan är över så är frågan; vad vill jag göra nu?
Innan vi slutade så hette frågan vad vill jag göra med mitt liv, men jag insåg mitt liv tar ju inte slut bara för att jag skulle råka välja fel linje första gången jag söker in på universitet. Det kommer ändå inte hända eftersom jag valde att kanske, rättare sagt om jag känner för det ska jag läsa tekniskt bas år här i Luleå. Men just nu känns det som jag vill jobba, men då är ju problemet... Ähh, alla vet ändå vad jag tänker säga och det känns så deppigt att just nu tänker jag inte gå in på det. 

Jag kom hur som helst på att jag ska skriva en lista på vad jag vill göra i alla fall i sommar så här är den:
- Jag vill sola och bada
-  Jag vill åka ner till stockholm några dagar för att hälsa på världens bästa Moa
- Jag vill läsa mer böcker
- Jag vill hitta ett jobb till hösten
- Jag vill åka till våran stuga en sväng
- Jag vill kolla på movits helgen efter midsommar
- Jag vill fota en massa med min nya systemkamera
- Jag vill ha en lika underbar sommar som förra året, även om det är väldigt svårt att uppnå

Det är allt jag kommer på förstunden, men den lär om jag känner mig själv rätt fyllas på ganska så snabbt!



RSS 2.0