Måndag

Just nu sitter jag i min och martins lägenhet, vi har varit här hela helgen och fixat om ni undrar vart jag har hållt hus. Första riktiga dagen i skolan idag, påmin mig att jag aldrig ska ta en bag till skolan igen, man har alltid en tendens att fylla den så mycket det går och den blir väldigt tung då. Hur som helst just nu skq jqg nog tq en lite tuplur och efter det så väntar disken och bodypump på Inpuls!


En liten bild då Martin gör mål, det fanns inte så jätte mycket att välja på eftersom jag sitter på hans dator!


Det är dags för fredags mys!

Underbart med fredag! 

Idag har varit upp och ned. 
+ Jag fick över förväntade 9 poäng på första testet (medel låg på 4-5 poäng) 
+ Jag har fått en liten inkomst källa! Yeah! 
- De andra testet som vi gjord idag gick så dåligt så dåligt!! 

m.m 
men nu är det helg. och jag ska duscha och sen ska jag fara till ira en sväng. Sen blir det nog till lägenheten en snabbis. 


Min lilla Iris ska ut och resa igen, kom ihåg passet!

White lies - E.s.t

Kom just hem från inpuls. Spinning 1 timme, jag känner mig helt duktig. Imorgon blir det en kort dag i skolan btw, och jag har börjat ladda för beach 2010 där jag ska vara snyggast, bara så ni vet. Hur som helst nu ska jag diska sen blir det pasta sallad och fläskfile till middag. Gott! 

I natt är det första natten i lägenheten...




Jag tycker white lies är en blandning mellan Coldplay, The killers och Kings of leon. Alltså rå bra.

IWantThis


Kjol - By malene birger 2695 kr
Armband - one grey day 410 kr
skor - Fendi 5964 kr
top - topshop 375 kr
hjärt väska - topshop 352 kr
nagelack - chanel nr.197 217kr
jacka - hm 1499 kr

in pain

Alltså jag har ont run halsen, inte i halsen. runt halsen som på utsidan. hur konstigt är inte det? 
Jag är inte särskillt förvånad att jag har lyckats dra på mig det här. Jag är ju trots allt "The one who always gets hurt"!!

Inglorious bastards var väldigt bra, väldigt väldigt bra. Helt underbart att de har varit så mycket bra filmer på bio på senaste. snart börjar tv serie hösten också (läs: Gossip girl och The hills). Jag längtar. Nu ska jag dricka te för att se om det hjälper mot min smärta, men jag tvivlar... jag har ju trots allt inte ont i halsen, bara utan på!

Mig och  mitt mos.

Vilken bra överraskning!

I torsdags kom Moa. Det var den bästa överraskningen på länge. Bara så att alla är medveten om att om man skriver strax i ett sms så  betyder väldigt väldigt snart, i princip samma dag!  Hon kom och joinade oss hos Danni på kvällen då vi hade avskeds fika det känns faktiskt väldigt sorgligt att hon och Ingrid ska flytta. Men som sagt vi alla har olika saker vi vill göra i livet, och olika tillfällen m.m Jag är samtidigt väldigt glad för deras skull, de kommer göra något de verkligen vill göra!

Igår var det första provet i skolan dessutom! Okej mer ett test där läraren ska kolla av hur man ligger till. Han kommer nog se att jag inte har räknat matte på ett tag,usch vad dåligt det gick! Sen var det stan och spinning där öhman joinade. Träffade även Piga och Johanna som man inte sett på ett tag. Sen var det ju tänkt att det skulle ha blivit bio, men de fanns inte plats så det blev fika på roasters och sen lite häng hos både Ira och Lance. Snart kommer Fransmännan hit på middag, det kommer ätas i flera timmar kan jag bara säga! 

Kladdkakan var god. thanks danni


Mina snygga brudar som snart ska flytta... snyft!


Kelly Clarkson


Jag tänkte bara tipsa om en låt som jag fastnat för nu på senaste!
Kelly Clarkson - Already gone

Una loba en el armario

There's a she wolf in your closet

Mycket information idag (läs: så mycket att man inte kan ta in nå mer och man blir alldelens matt). Varför? jag började ju min utbildning på Universitetet. Okej Noll veckorna börjar nu men jag har lite förberedande matte kurser. Jag tänkte att det kunde vara bra att friska upp minnet lite grann. Efter skolan så var det dags för flytta lite möbler, nu står sängen i lägenheten!

När jag kom så väntade nya Veckorevyn och Cosmo här hemma på mig, dessutom en check från hm. Gissa glad jag blev efter en tung dag! 

Nu är dessutom min ira hemma, vilket känns väldigt bra!!!

Hear the screams from everywhere

Jag är nervös. Imorgon då börjar det. Jag är jätte nervös... fast det är jag nästan alltid då man ska börja saker.

Dagarna går åt till att renovera lägenheten, sovrummet är färdigt. Kök och vardagsrum saknar bara tapeter, sen så är det färdigt. Det tar något enormt på krafterna att renovera, nu fattar jag varför pappa alltid är så trött då han håller på med huset. Kvällarna går för det mesta åt till att träna, vilket känns riktigt bra. På måndag så börjar det "riktiga" schemat gälla på Inpuls också. Jag längatr! Nu ska jag koka te och kolla nya Ikea katalogen. Blir väl en tur dit i september för att köpa lite nya möbler till lägenheten.

Annars så har jag också sått tillbaka min mobil! Det hade gjorts en uppdatering och byt skärmen helt och hållet så den är som ny. Lite sämre är det ju att jag har tappat nästan alla nummer igen!

Paket

Idag har jag fått två paket hem. Ett från hm ( skorna, trosorna och bh:n jag bestälde) och ett från adlibris som innehöll mina skolböcker. Billigt var det inte men det kändes bra när mamma sa att hon kunde betala det. Jag behövde inte ens fråga, mamma är så snäll. Annars idag har vi varit och hämtat tapeter med tillbehör, varit till lulebo igen, där vi nu är stamisar och sen så blev det mini golf med Martins mamma och pappa och lilla Lena. Hon är ju för söt. När vi skulle fara fr att martin skulle på träning så frågade hon om de fick behålla mig! 

Imorgon är det också mycket som ska fixas, det kallas att måla tak och fixa färg och tapeter och sen även spinning! 


I break the rules so I don’t care

So i keep doing my own thing!

Igår var en tuff dag, först en heldag i piteå. Där det var tänkt att vi skulle bada på äventyrsbadet men eftersom det var stängt så fixade vi gratis biljetter och sen gick vi över till skeppet! Lena hade nog roligast av alla fast jag låg väll inte så långt bakom henne. Men när man väl satte sig i bilen hem så kände man bara hur totalt död man var efter allt lekande. När man kom hem var det bara att ta på sig tränings kläder. Jag hade bestämt mig för att jag var sugen på att spela lite fotboll. Det var roligt tills det började ös regna och åska. Jag och martin däckade i sängen kl kvart i 12.

Nu idag ska vi fixa tapeterna till lägenheten och just nu är en byggarbetare där och lägger in nytt ek golv. Sen ska jag hinna med lunch med ingrid och hämta min telefon och bodypump också. så det är väl lika bra att börja ge sig iväg då!


Mysigt det hade varit att vara i Alanya nu!

17 again

Har just sett klart 17 again. Jag trodde aldrig jag skulle tycka att zack efron var snygg men det har stark motbevisats för visst har jag tyckt att han har varit världens tönt kille i high school musical filmerna men i den här, va ska man säga.

En bild säger mer än tusen ord.


Dags att ta kontroll igen!

Efter en sommar (och student månad + april) där det har tränats på tok för lite och drukit stora mängder alkohol så är det dags att ta kontroll igen. Alltså i alla fall börja träna och kanske äta lite nyttigare. De känns bra för imorgon så blir det bodypump! Vilket kommer att betyda att jag inte alls kan gå på Tisdag men whatever. Det är helt enkelt smällar man får ta!

Puss


Jag, moa och Ingrid PDOL förra året!

But we need pills to sleep at night

Jag älskar att det är så varmt och underbart ute, men en sak är mindre rolig. Att solen lysser in så förbannat mycket i mitt rum på morgonen. Ljuset har jag inget problem med, men det blir ju så gudomligt varmt! Inte roligt, jag har inte kunna sova bra på flera nätter... lite mer än en vecka. Men det kan ju ha andra förklaringar också... 

Jag vill ha dig i min säng i natt älskling <3

Torsdag

Det har varit en mysig dag idag. Först mys på stranden, sen mys med middag hos faster, sen mys städa och packa och fynda här hemma. Okej, städa mindre roligt men att fynd ruskigt kul. fyndade två vintage väskor i äkta skin. Ett par skor som jag inhandlat för minst 4 år sedan som visade sig vara lite fashion även i år. Jag gillar dom. sen har det inte hunnits med så mycket mer. Jag har bestämt att på Måndag då är jag frisk!

Imorgon då får vi läggan, YEAH! Vi skulle ju få den idag men det var visst inte ur städat så då blev det flyttat till imorgon så skulle de fixa någon som kom och städade den idag, så slipper vi!! Jag är lite nervös men det känns mest bara spännande! 

Jag har även börjat se Americas next top model säsong 12.. så nu ska jag fortsätta med det! Godnatt





Adam Lambert





Starnden framtills för en stund sen, nu ska jag städa och sen middag hos min faster!

Lost & Found

Ja... va ska man säga! Någon har tagit sig friheten att ta min ipod. Jävligt roligt (läs: jag önskar att denna person får så mycket ångest att hon går och lämnar den till polisen, för jag ska nämligen anmäla det hela imorgon). Annars så är jag inte så jätte kry för jag är ju som sagt fökyld, men jag är inte i det sängliggande stadiet. så det är så här halv jobbigt! Hellre feber och hela köret så är det över på en vecka än att gå så här i en månad! 
Nej usch, för att jag känner mig så nere så har jag tröst shoppat lite och mår genast mycket bättre. 


Ps. jag är inte shopaholic. 

Sommaren med Göran

Alltså jag tror jag Daniella och Ingrid var överrens om att vi aldrig har skrattat så mycket till en film!!! Den är helt underbar, om jag skulle känna mig nere och inte alls på humör för något. För att få lite glädje i mitt liv så skulle jag sätta på den här filmen. Annars så har dagen spenaderats på Storsand och efter ett ex antal timmar där satt det gott med lite pizza! Och sen ikväll då har de varit bio m.m. 

och nu ska jag sova! Är sjukt trött men jag kände verkligen ett behov att berätta om den här filmen, inte så ingående på handlingen eftersom då blir det ju inte lika roligt sen. Men alltså jag hoppas mitt buskap gick fram, SE DEN!

Godnatt!

Moi + Inagn in sthlm

Aristotle

Happiness depends upon ourselves.

Tänk på det!

Mina vänner (danni är med på bilden, hon gömmer sig under duken)
Min kärlek
Min Familj (bilden + mamma, pappa & Missan)

Nu säger jag godnatt!

Vad händer med att Luleå har det bästa vädret i hela sverige typ? 
Sjukt rolig överraskning.

På torsdag då smäller det, då får vi nycklarna till lägenheten. Jag kommer inte flytta hemifrån riktigt då eftersom jag inte börjat få mitt studiebidrag då som ska betala hyran, men snart då bor jag inte hemma med mamma och pappa längre. Det kommer vara lite sorgligt att se min säng övertas av min syrra.. jag tror till och med hon ska överta mitt rum. Jag kommer nog vara en flitig gäst här hemma iaf. Jag tycker om att vara med min familj!

men som sagt nu säger jag godnatt, imorgon ska det solas på beachen.

Pool mys i Alanya!

Facebook, i alla ära!


Kolla vad man hittar på sig själv på facebook. Från LK, på fredagen närmare bestämt. På den där privata festen på waldorf som vi hamnade på. Trevligt trevlig!

Om jag inte svarar i min telefon imorgon så är det för att jag inte hör den eller helt enkelt för att jag har avlidit av rädsla eller att någon har gjort inbrott i vårat hus och dödat mig. Jag skulle satsa på det första men man vet aldrig. Det är aldrig bra att se läskiga tv program innan man ska sova.

Det var ett roligt kalas!

Sjukare än vad jag var i torsdags, men det var de värt. Kunde kanske ha fördelat alkholen jämnare än jag gjorde men roligt var det. Dansgolvet på allstar var en höjdare och jag måste nog säga att allstar var faktiskt roligast på hela helgen. Men tummen ner för de dåliga utbudet som Lulekalaset hade lockat i artist väg. Det ända som gick att se var ju skaburbian och det var väl ingen större chock att de skulle delta, de kommer ju som sagt här ifrån. Jag ska nog fortsätta med vad jag har hållt på med ikväll, det vill säga kolla mordkommissionen!


Mamma var i tidningen idag. På en lista i aftonbladet, om ni är intresseade av att veta varför så läs tidningen. Jag anser att det är en bra anledning. Jag är stolt över mamma!


RSS 2.0